in

Kako izgledati kot Thor?

Pojesti boste morali vsaj 8 obrokov dnevno!

Bi radi izgledali kot bog groma?

Trener Chrisa Hemswortha Luke Zocchi in dolgoletni kaskader Bobby Holland Hanton sta povedala, kako trenira, da je videti Thor.

“Chris to jemlje zelo, zelo resno in oblika, v katero je prišel, je fenomenalna,” je za Page Six povedal Hanton, ki je bil igralski kaskader v 13 filmih. »Pri doseganju teh ciljev gre za resničen proces. Ampak mislim, da smo v zadnjih 10 letih uspeli najti načine za to. ”

In po besedah ​​Zocchija, ki je s Hemsworthom prijatelj že od njihovega osmega leta, gre vse za “doslednost, trdo delo in tudi uživanje prave hrane.”

Eden glavnih izzivov zvezdnika “Avengers”, ko gre za povečanje prostornine, je poraba dovolj goriva za njegovo telo.

“Ko se pripravljamo na filme, kot je” Thor, “se močno poveča hrana,” je dejal Zocchi. “Jede približno šest do osem obrokov na dan.”

Dodal je, da mora, ker je avstralski zvezdnik neverjetnih 6 čevljev, toliko bolj delati, da sprejme tisoče kalorij, potrebnih za izgradnjo mišične mase.

»Nekako smo dobili strukturo. Ugotovil je, če poje res velik obrok, ki se mu zdi pretežek, zato gre za 450-kalorični obrok, razdeljen na osem, «je dejal Zocchi. “Poskušamo jesti vsaki dve uri in v [vsakič] vnesemo 450 kalorij.”

Hemsworth običajno uživa nekaj večjih obrokov na dan – na primer zrezek, piščanec in ribe ali sladki krompir z belim rižem – nato pa se obrne na manjše obroke, kot so beljakovinski napitki vmes.

Zocchi s pomočjo kuharja ostane na snemanju in poskrbi, da Hemsworth med snemanjem je ob pravem času.

“Običajno mu ves dan ves čas privoščim hrano,” je rekel in se pošalil, “sem kot njegova babica, ki mu samo daje hrano.”

Toda vzdrževanje njegovega vnosa kalorij je le del Hemsworthovega postopka, saj je dosleden trening ključni del tega, da bi bili sposobni.

“To je samo dvigovanje težkih uteži, trening vsaj enkrat na dan, včasih dvakrat na dan,” je dejal Zocchi. »Ljudje so presenečeni, da običajno ne trenirate približno ene ure seje. Običajno gre za intenziven, težek trening. Ampak ponavadi smo končali v eni uri, ker smo ga v tej uri že tako močno potisnili. ”

Dodal je: “Ampak to je intenzivna ura. Ni tako, da stojimo in fotografiramo za Instagram. ”

Skupaj z vadbo z utežmi Hemsworth meša svojo rutino in se usmerja v boks, HIIT trening in druge oblike kondicije.

“Trudimo se za najboljše dele različnih stilov,” je dejal Hanton. “Mislim, da je glavna stvar poskušati najti tisti srečni medij, tisto ravnovesje, da boste imeli, veste, najboljše možne možnosti, da dosežete to, kar moramo doseči pri vsakem filmu.”

In vsakdo ima lahko dostop do wellness načrta filmske zvezde Thor. Hemsworth, Zocchi in Hanton so leta 2017 združili moči, da so zagnali aplikacijo za vadbo, imenovano Centr, in od takrat ustvarili 10-tedenski program za doseganje resnih rezultatov, podobnih Thoru.

“Chris mi reče:” Želim biti najmočnejša in najbolj zdrava različica sebe za naslednjega “Thorja”. Želimo ga dvigniti na naslednjo stopnjo, «je dejal Hanton. “Kot veste, je vsak” Thor “in” Avengers “vedno v neverjetni formi. Zanj, ko ga je hotel dvigniti na naslednjo stopnjo, je bil še en velik izziv. ”

Trio je sestavil glave in po nekaj poskusih in napakah je ustvaril “pošastni načrt”. In tako se je rodil novi program Centr, ki bo “izgledal kot Chris”.

“Mislim, da smo dosegli najboljše rezultate,” je dejal Hanton. »Mislim, da je to najboljša oblika jaz in Chris v življenju. Mislim, da smo se odlično odrezali in mislim, da smo presegli tisto, kar smo mislili, da bi lahko dejansko dosegli z rahlim prilagajanjem. ”

Program vključuje vadbe, prehranske načrte in sprostitvene vaje, ker, kot je dejal Zocchi, “gre za ravnotežje.”

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Posest razvpitega Jeffreyja Epsteina v Novi Mehiki je zdaj na prodaj za 27,5 milijona dolarjev

Najpametnejši pripomočki, ki jih lahko človek kupi leta 2021