in

Zakaj bo potrebno porušiti dom Al Pacina

Hišo v kateri že 15 let živi znani igralec bo po vsej verjetnosti potrebno porušiti

Najeta hiša v Beverly Hillss, v kateri živi filmska legenda Al Pacino zadnjih 15 let, se je znašla na trgu za 16 milijonov dolarjev – porušili pa naj bi jo, ko lastnik najde kupca, lahko poroča The Post.

Kalifornijski dom, ki je bil prej v lasti pokojnega pisatelja potboilerjev Jackieja Collinsa je bil leta 2016 prodan nepremičninskemu podjetniku Ben-u Nehmadi-ju za 9 milijonov dolarjev. Doma v tistem času ni bilo na trgu, prodaja pa je bila izvedena v tržnem dogovoru.

Hkrati je Nehmadi za 21 milijonov dolarjev kupil tudi sosedno hišo, ki jo je imel Collins v lasti in jo uporabljal kot glavno prebivališče do svoje smrti.

Pacino še naprej živi v rezidenci po dogovoru z Nehmadijem. Predstavniki Pacina in Nehmadi-ja se niso odzvali na prošnjo The Post-a za komentar.

Medtem, ko je oglas še vedno aktiven, je fotografij doma malo. Nepremičninski agent Richard Meslan iz Hiltona in Hylanda, ki zastopa nepremičnino, je za The Post povedal, da je to namerno, saj najemnik zahteva zasebnost.

“Hiša je zasedena z najemnikom in zahteva zasebnost,” je dejal Meslan. “Kdor bi kupil nepremičnino, bi jo najverjetneje podrl in zgradil novo hišo.”

Meslan je nadaljeval: “Razlog, da bi ga nekdo želel podreti in obnoviti, je ta, da je hiša zastarela (v prvotnem stanju je), in glede na velikost parcele, ki jo obaja, bi nekdo želel zgraditi 1000 – 1500 kvadratnih metrov veliko na posestvo. Trenutna hiša obsega le 520 kvadratnih metrov.”

Hiša, ki je bila zgrajena leta 1922, je bila lani poleti oglaševana za 17 milijonov dolarjev, vendar ni bilo zainteresiranih kupcev, potem pa je bila na kratko umaknjena s trga in vrnjena z znižanjem cene. Zunanje značilnosti doma vključujejo bazen in teniško igrišče.

Prodajalec predlaga: “Pripeljite svojega arhitekta ali izvajalca, da bodisi ustvari in zgradi nov dom bodisi temeljito preoblikuje, da bo na več kot 3000 kvadratnih metrih površine ustvaril vaše sanjsko teniško igrišče.”

Nehmadi je že podrl in začel preurejati sosednjo hišo.

“Načrtuje selitev [soseda, kjer je živel Collins], ko bo prenova končana,” je pojasnil Meslan.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kaj prinaša Misija Nemogoče 7?

Posest razvpitega Jeffreyja Epsteina v Novi Mehiki je zdaj na prodaj za 27,5 milijona dolarjev