in

Tehnični izdelki, ki bodo delali, tako da vam ne bo treba

Običajni sesalniki so tako za časom.

1. Ljubljeni robotski sesalnik se je navdušil nad 25.000 recenzentov Amazonke. Čas čiščenja lahko določite kar s priloženega daljinskega upravljalnika – in vaši gostje ne bodo niti slutili, da je vaša nova služkinja pravzaprav robot.

Obetaven pregled: “Že nekaj časa sem na trgu za robovac in po nedavni operaciji hrbta ročno sesanje ni bilo lahko. Kupil sem ta sesalnik in sem z njim zelo zadovoljen. Njegova tanka oblika pod komodami, posteljami, drugim pohištvom in vsemi tesnimi prostori, do katerih s pokončnim sesalnikom nisem mogel priti. To med uporabo povzroči zelo tih zvok in iskreno, niti ne zavedam se, da deluje, saj zvok je prijeten (sploh ni glasen). ” —Teach3

2. And a robotic mop — because yes, that’s a thing now! You can finally wave goodbye to that bulky old-school bucket and mop, or stop fooling yourself into thinking those wet floor sweepers actually do anything.

Promising review: “It’s really hard keeping my house clean between a 7 year old, husband and three dogs. So after getting a vacuum robot and how wonderful that was, I decided I should get one to mop. I hate mopping. And this little guy saved my life. I let it charge for about an hour or so to get a full charge then let it clean my hall, kitchen and dining area. It did amazing. I can’t really complain because this little thing just made my life easier.” —Loren

Get it from Amazon for $179.

3. Budilka z brezžično polnilno ploščico na vrhu, tako da boste vedno imeli opomnik za polnjenje telefona, preden boste zadeli seno.

Obetaven pregled: “Iskal sem uro v spalnici, da mi ne bi bilo treba dvigniti telefona vsakič, ko želim vedeti čas. Želel sem nekaj malce drugačnega in ta lesena ura ustreza računu. Ne samo, jasno prikaže čas (svojega pustim na najnižji od petih svetlosti), napolni telefon iPhone 8 in je videti kot kos lepo urezanega in dodelanega lesa in ne kot plastična budilka. Poleg tega je moj telefon enostavno najti saj se polni na vrhu ure. ” -David

5. Odpirač za garažna vrata, ki vam omogoča odpiranje in zapiranje garažnih vrat s telefona in nastavitev urnika po meri. Popoln je tudi za tiste trenutke panike “Počakaj, sem zaprl garažna vrata ?!”.

“Paket je prispel pravočasno, nametitev pa je trajala le 15 minut. Dejansko vam omogoča, da garažo odprete in zaprete s telefona, prikazuje pa tudi, kako dolgo so vrata odprta ali zaprta.”

6. Pameten termostat, ki ga lahko upravljate od dobesedno kjer koli. Prav tako lahko dejansko zazna, kdaj zapustite hišo, in ustrezno prilagodi temperaturo, da vam prihrani nekaj denarja.

Dobite ga pri Amazonu za 124,89 USD + (na voljo v treh barvah).

7. Dvojna vrata USB, ki je hkrati tudi prenosni polnilnik, tako da v bistvu ne boste imeli opravičila za nizko baterijo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 daril super daril za vsakega očeta

Pripomočki za osebo, ki ima v bistvu vse