in

Posest razvpitega Jeffreyja Epsteina v Novi Mehiki je zdaj na prodaj za 27,5 milijona dolarjev

Na približno 3.000 hektarjev velikem ranču v Novi Mehiki Jeffreyja Epsteina, kjer naj bi osramočeni finančnik trgoval z več ženskami, je zdaj na trgu prišlo za neverjetnih 27,5 milijona dolarjev, lahko potrdi The Post.

Glavni trinadstropni dom, znan kot Ranč Zorro, se razteza na ogromnih 30.000 kvadratnih metrov in je sestavljen iz štirih spalnic.

Izkupiček od prodaje naj bi bil namenjen za “redno upravo posesti, vključno s plačilom davkov, upnikov in tožnikov po potrebi,” je za The Post povedal Daniel H. Weiner, ki zastopa Epsteinovo zapuščino.


“Zdaj, ko so se omejitve potovanja COVID-19 začele lajšati, bi morala biti ta edinstvena posest lažje dostopna večjemu številu potencialnih kupcev,” je dodal Weiner.

Epstein je prvič kupil zemljišče, sestavljeno iz mešanice zasebnih in najetih parcel, že leta 1993.

Posestvo poleg glavne hiše vključuje tudi bližnjo oskrbniško rezidenco in Ranch Central, majhno vasico, ki se nahaja v bližini vstopa na ranč in ima štiri različne lastnosti, v skladu s seznamom.

Druge značilnosti spojine so travnata vzletna steza, obešalnik, hlevi za konje, gasilski dom, rastlinjak in jurta.

Posestvo se nahaja 35 minut od mesta Santa Fe in ponaša se s slikovitim razgledom v vse smeri.

Tudi Epstein je po poročanju izvajalca, ki je delal na gradbišču, skrbel za varnost na ranču. “S kamioni so nas morali pospremiti z drugimi zaposlenimi, in ko smo bili notri, smo morali čez noge postaviti majhne bolnišnične čevlje – in bilo je predvideno, da nas spremljajo kamor koli smo šli in uporabljamo stranske vhode,” se je spomnil izvajalec . “Vsake tri minute bi nekdo prišel dol, da bi naju opazoval, ko sva delala.”

V začetku letošnjega leta se je Epsteinova mestna hiša na Manhattnu prodala za neverjetnih 51 milijonov dolarjev. Njegova zgradba v Palm Beachu na Floridi je bila prodana za 18,5 milijona dolarjev, novi lastnik pa jo namerava popolnoma porušiti z namenom gradnje nove zgradbe.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zakaj bo potrebno porušiti dom Al Pacina

Kako izgledati kot Thor?