in

Najpametnejši pripomočki, ki jih lahko človek kupi leta 2021

Od prstana, ki roko spremeni v telefon, do samočistilne steklenice za vodo, so ti pripomočki popolna darila – da, tudi zase

Tehnologija se premika precej hitro – in če se ne ustavite in se občasno ozrete naokoli, lahko zamudite priložnost, da bi imeli brezpilotni zrakoplov s kamero z 12 milijoni slikovnih pik, ki začne lebdeti, ko prepozna vaš obraz. Zato bodite na tekočem z našimi tedenskimi izbirami najboljših pripomočkov in tehnologij, ne glede na to, ali se lotevate nečesa preprostega, s katerim boste vsak dan naredili bolj brez trenja ali kaj posebnega. Če sem natančnejši, je “nekaj malce posebnega” teniška torba, ki tudi strelja teniške žogice.

Marshall Major IV slušalke

Britanski ojačevalci Marshall so že več kot petinpetdeset let na vrhu avdio igre, a šele pred desetletjem so se odločili za slušalke. Retro-navdihnjena serija Major je zdaj na peti ponovitvi in ​​je ena izmed najboljših cenovno ugodnih možnosti na trgu: 80+ ur brezžičnega predvajanja, brezžično polnjenje in veliko izboljšana zložljiva oblika. Da ne omenjam kakovostnega zvoka. Tako neizmerne kot impresivne.

Honor 6

Pametne ure so z vsakim letom vse bolj izpopolnjene in cene to pogosto odražajo. Kaj pa, če želite le najpomembnejše fitnes funkcije? Kaj pa potem? No, na voljo je veliko proračunskih modelov, ki ponujajo prav to, in mi smo veliki oboževalci Honor Band 6. Zasnova je nevsiljiva, podcenjena in izjemno udobna, z 1,47-palčnim zaslonom AMOLED na dotik in okusnim izborom barvnih možnosti traku. Funkcionalno samodejno izbere vrsto vadbe, na kateri ste, in ponuja vrsto načrtov, medtem ko merilniki kisika v krvi, spanja in srčnega utripa zagotavljajo, da ste vedno na vrhu svojega zdravja. Življenjska doba baterije traja štirinajst dni (ali deset dni pri intenzivni uporabi), kar je tudi precej impresivno.

The Tech Bar Momax IoT svetilka

Zdi se, da je domača pisarna tu, da ostane. Študija Pew Research iz decembra je pokazala, da si skoraj 90% ljudi želi vsaj nekaj dni v tednu delati na lastnih mizah naprej, kar pomeni, da jo lahko opremijo s pravimi pripomočki. Ta minimalistična, nastavljiva brezžična svetilka iz The Tech Bar ni le ostro zasnovana, temveč lahko tudi polni telefon na osnovni enoti (to pomeni, če tudi vaš telefon podpira brezžično polnjenje). Lahko ga celo nadzirate z aplikacijo in nastavite na urnik.

Sonos Roam

Sonosova najnovejša naprava je tako elegantna in zmogljiva, kot bi pričakovali, z neverjetnim zvokom in takšno trpežno zasnovo, ki jo potrebujete iz prenosnega zvočnika. Odporen na kapljice in vodoodporen do tri metre (trideset minut), ponaša pa se tudi z impresivno življenjsko dobo baterije 10 ur. Toda najbolj impresivna lastnost? Trueplay tuning, ki Roamov zvok prilagodi vaši okolici in vsem, kar poslušate.

Hydrow

Kar je Peloton naredil za domače kolesarjenje, Hydrow poskuša doseči s skromnim veslaškim strojem. Zasnovan tako, da posnema občutek, da ste zunaj vode, 22-palčni zaslon na dotik (s sprednjimi zvočniki) prikazuje rutino vadbe in vso statistiko, ki jo potrebujete za sledenje svojemu procesu, hkrati pa vam omogoča tudi trening s kolegi veslači in prijatelji. Tudi tiho in udobno je z ergonomsko oblazinjenim 10-valjčnim sistemskim sedežem. Rečeno je, da veslanje zavzema 86% vaših mišic, in to je najbolj priročen in visokotehnološki način, da to teorijo preizkusite

Polaroid Go

Zares majhna naprava, ki vsebuje nekaj presenetljivih dodatkov, je Polaroidov novi analogni instant vrhunska zabavna kamera. Dovolj majhen, da ga lahko spravite v žep, ustvari kvadratne odtise blagovne znamke in ponuja dvojno osvetlitev, samosprožilec in ogledalo za samoportrete. Prav tako ga je mogoče polniti, zato je cenovno ugodnejša možnost od tekmecev, kot je Instax Mini. Gre za novost, ki pa jo v celoti odobravamo.

Angell E-Bike

Presenetljivo lahko in opremljeno s koristno tehniko (LCD zaslon, ki prikazuje porabljene kalorije, navodila GPS, ki se prenašajo na vibracije na krmilu, indeks vremena in onesnaženosti, alarm proti kraji in edinstvene nastavitve hitrosti do 15 mph), Angell je med najboljšimi e-kolesi. Klasične čiste linije je zgradil francoski oblikovalec Ora-ïto, razvijalec Marc Simoncini pa upa, da bo postal “iPhone” na trgu električnih koles.

Chipolo One

Ste že kdaj izgubili ključe? Seveda ste! Prevečkrat. Ampak ne skrbite, saj vam moramo pomagati. Chipolo, narejen iz recikliranih ribiških mrež, oddaja 120db glasen zvok, ki vam pomaga najti ključe, telefone in druge dragocenosti. Še več, življenjska doba baterije traja do dve leti in jo je enostavno nadomestiti. Naprava po dostopni ceni, ki bi lahko bila zelo, zelo priročna.

Nurvv Run

Če ste kdaj želeli izboljšati svojo tekaško formo ali celo samo dobiti globlji pregled svojih treningov, kot jih lahko nudijo pametne ure, potem vam je tu na pomoč Nurvv Run. V tekaške copate vstavite par pametnih senzorskih vložkov, jih povežite z GPS-om in mobilnim telefonom in bodite na pot. Po koncu teka vas čaka globoka razčlenitev kadence, udarca stopala, ravnotežja, pronacije, dolžine koraka in še več. Nato si lahko s pomočjo biomehanike in treninga prizadevate odpraviti morebitne napake, natančno prilagodite svoj pristop in, kar je najpomembneje, preprečite poškodbe.

Sony Walkman NW A105

V mnogih pogledih je težko prodati. Walkman v dobi pametnih telefonov. Nihče ne more trditi, da je Sonyjev nadgrajeni NW-A105 rojen iz nuje, vendar trdimo, da ima vsekakor svoje prednosti za vsakega ljubitelja glasbe, ki si želi prepotrebno razstrupiti svoje aplikacije, besedila in e-pošto. Naprava 16 GB, ki deluje v sistemu Android 9, predvaja skoraj vse zvočne formate – vključno z visoko standardnimi datotekami FLAC -, zaradi česar je ta elegantni stroj odlična možnost za navdušence, ki želijo svojo glasbo poslušati v najvišji možni kakovosti, brez motečih dejavnikov. Življenjska doba baterije ni tako dobra, kot bi lahko bila, in 2,5-milimetrskega priključka za resne avdiofile ni, toda vse skupaj je odličen način, da uživate v svoji glasbi, ne da bi vas vlekli v neskončni pomik vašega vira na Twitterju.

Master Lock Biometric

Običajna ključavnica je dolgočasna. Praktično? Seveda. Bistveno za zaščito vaših kosov? Nedvomno. Toda biometrična ključavnica, ki se odpre z vašim odtisom palca – kolega, v bistvu svojo lopo / verigo koles / skrivno zalogo Wispasa spreminjate v varen objekt. Ne zaklepate samo kosilnice / kolesa / čoka. Ti si mojster vohun.

Le Feu kamin na bioetanol

Čeprav je težko zanikati čar gorilnika na polena, je videti, da so njihovi dnevi odšteti, saj je vlada pripravljena prepovedati najbolj onesnažujoča goriva, ki se uporabljajo v njih za zajezitev emisij.

Obstaja bolj zelena alternativa – gorilnik na biogoriva. Ti kamini danske družbe Le Feu kurijo bioetanol, alkohol, proizveden iz biomase, kot so rastlinski odpadki ali slama. Ta trdi, da zgoreva, hkrati pa zagotavlja dovolj toplote za ogrevanje prostora velikosti 20 m2, trdijo v podjetju.

Za namestitev dimnika ne potrebujete, čeprav Le Feu priporoča, da se vrata odprejo, da se ohrani pretok zraka. V nasprotju s svojim starim gorilnikom za polena lahko ta eko gorilnik premikate po njem in ga postavite k sebi ali pa ga odnesete ven. Verjamemo, da so naši bralci dovolj pametni, da tega ne počnejo, medtem ko gori ogenj!

Prozorni zvočniki

Razen javnih stranišč je v življenju malo stvari, ki jih boljši izgled ne izboljša. Primer tega je ta zvočnik, ki ohišje nadomesti s kaljenim steklom.

Njegov ustvarjalec, švedski oblikovalski studio Transparent, pravi, da njegovi zvočniki uporabljajo trpežne materiale, ki jih je mogoče reciklirati. Vsako od naprav lahko uporabljate samostojno kot zvočnik Bluetooth, jo seznanite kot stereo zvočni sistem ali priključite na obstoječo zvočno opremo.

Tudi nadgradljiv je s predelkom na zadnji strani, ki lahko vsebuje in napaja različne module – na primer glasovnega pomočnika ali novo brezžično tehnologijo.

LG OLED 48CX ekran

Zaslonska tehnologija OLED obstaja že nekaj časa, vendar je proizvodnja in nakup na splošno draga. Kljub temu sem velik ljubitelj tehnologije, saj OLED plošče zahvaljujoč načinu dela zagotavljajo resnično kakovost slike.

Na tradicionalnem LED-prikazovalniku skozi barvne kristale zasije svetloba, ki ustvari sliko. Ta osvetlitev ozadja kot vira osvetlitve pomeni, da temna območja nikoli ne morejo biti zares črna in LED zaslon. Na OLED zaslonu se barvni kristali zasvetijo, ko skozi njih prehaja elektrika, kar odpravlja potrebo po osvetlitvi ozadja, kar pomeni, da lahko zaslon poustvari črne črne barve in ustvari natančno sliko, polno kontrasta.

LG-jev novi 49-palčni je eden najcenejših OLED-jev, kar smo jih videli, in tudi ne škodi pri funkcijah ali specifikacijah.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kako izgledati kot Thor?

Kaj je ta mojster naredil iz starega predalnika vas bo šokiralo!