in

Kanye West pohvalil Hitlerja

Med intervijujem z Alexom Jonesom je Kanye West doživel živčni zlom in izrazil globoko sovraštvo do Judov in pohvalil Hitlerja.

Kanye West je sredi resnega duševnega zloma v živo v živo z Alexom Jonesom, ki bruha sovraštvo do Judov ter hvali Hitlerja in naciste.

West je že več kot eno uro v živo na “Infowars.” Očitno je nestalen, na trenutke nesmiseln, sovražen in oblečen, njegov obraz pa je popolnoma prekrit z masko.

Med večino svojih razglabljanj je Kanye rekel: “O Hitlerju vidim dobre stvari … Vsako človeško bitje ima nekaj vrednega, kar je prineslo na mizo, še posebej Hitler.” Nato je trdil, da je Hitler izumil avtoceste in mikrofone.

Jones – voditelj oddaje »Infowars«, ki je bil zaradi svojih laži o Sandy Hooku obsojen na skoraj milijardo dolarjev – se zdi izgubljen in ne more nadzorovati Kanyeja.

Med intervijujem je Jones dejansko poskušal obsoditi naciste in njihova dejanja, na kar je Kanye odgovoril: “Tudi oni so naredili dobre stvari, nehali bomo zmerjati naciste.”

V drugem trenutku tik pred reklamnim odmorom Kanye odkrito reče: “Všeč mi je Hitler.”

Seveda Kanye že več kot mesec dni deli svoja antisemitska prepričanja, toda tokrat je opazno sredi velike duševne epizode – včasih komajda še lahko zajame sapo, ko sprošča sovraštvo.

Dogodek se je zgodil kmalu po tem, ko je sodišče Kim Kardashian, bivši ženi Kanye Westa, prisodilo 200 000 USD mesečne preživnine za otroke.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bo jutri svet zajela solarna nevihta

Elon Musk dostavil prvi Teslin tovornjak