in

Kako spati kot dojenček

Za vedno se znebite nespečnosti

Smiling baby girl lying on a bed sleeping on blue sheets

Odličen dan se začne z odličnim nočnim spanjem. In odlično leto se začne s pravimi pripomočki. Preizkusite te nove, visokotehnološke izdelke in aplikacije, da dobite ostalo, kar potrebujete v letu 2021.

1. Dodow

Če se ponoči zbujate, vam Dodow nudi dihalne vaje, ki vam pomagajo spet spati. Majhna brezžična naprava lahko sedi na nočni omarici in se vklopi s pritiskom na gumb. Projektira mehko svetlobo, ki preprečuje dirkanje vašega uma in vodi dih nazaj v sproščeno stanje.

2. Cove

Cove je sodobna nosljiva naprava, ki uporablja posebne vibracije, ki naravno aktivirajo del možganov, ki nadzoruje čustva. Pozdravljajo jo kot prodorno tehnologijo, ki pomaga zmanjšati stres in tesnobo. Ljudje, ki so preizkusili pripomoček, pravijo, da jim pomaga hitreje zaspati in dlje spati.

3. Homni – Pametna rešitev za spanje Terraillon

To je morda videti kot elegantna nočna svetilka, vendar je pravzaprav naprava za spanje z vgrajenimi senzorji, svetlobo in zvočnikom Bluetooth. Z uporabo povezane aplikacije Terraillon analizira vaše spanje, spremlja kakovost spanja in cikle ter naredi vašo jutranjo budnost bolj prijetno.

4. 10minds vzglavnik za gibanje

Ta pametna blazina je povezana z majhnim računalnikom, ki je zasnovan tako, da preprečuje smrčanje. Spremlja položaj vaše glave med spanjem in zazna smrčanje. Nato se vzglavnik Motion samodejno prilagodi, da vam je udobno, hkrati pa olajša ustrezen pretok zraka.

5. Pametna rešitev za smrčanje Nora

To je inovativen izdelek proti smrčanju. Ekspander preprosto podtaknite pod običajno blazino in se dotaknite naprave, preden greste spat. Ko naprava Smart Nora zazna smrčanje, ekspander prilagodi vaš položaj, da neha smrčati, preden se vaš partner zbudi.

6. Muse S naglavni trak

Ta nosljiva naprava prinaša sproščujoče zvočne posnetke in vam pomaga hitreje zaspati. Muse S Headband spremlja tudi možgansko aktivnost, srčni utrip, dihanje in gibanje, medtem ko zaspite in čez noč.

7. Lučka za spanje in zbujanje Somneo

Ta pripomoček Philips uporablja pomirjujočo svetlobno terapijo, ki vam pomaga naravno odkimati. Ko ležite, simulira sončni zahod, da se sprostite v globok spanec. Nato zjutraj simulira sončni vzhod, da se lažje zbuja, namesto da bi uporabil ostro budilko.

8. Headspace

Ta mobilna aplikacija je bila narejena, da ljudem omogoča enostaven dostop do vodene meditacije in pozornosti. Koncept Headspace vam pomaga, da si v napornem dnevu vzamete čas za vaje, ki lajšajo stres in podpirajo kvaliteten spanec.

9. Obtežilna odeja Koala

Na koncu obstaja še ena odeja, ki je udobna tako za vroče kot hladne pragove. Koala odeja je zračna in obtežena, ne da bi bila zajetna, zato jo lahko uporabljate v vsaki sezoni. Odeja deluje kot topel objem, tako da olajša stres in se počuti bolj mirno.

10. Modernistična poletna odeja X Gravity

Poleti se lahko zaradi odeje počutite pretoplo za spanje, vendar se boste morda še bolj premetavali, ko boste odkriti. Ta utežena odeja je narejena posebej, da zagotovi enak pomirjujoč učinek, da lahko hitro zaspite tudi v vročem vremenu in podnebju.

11. Dyson Pure vlaži + ohladi

Med spanjem s prečiščenim zrakom lažje dihajte in negujte telo. Dyson Pure Humidify + Cool ™ čisti alergene in patogene iz zraka v vaši spalnici. Poleg tega vlaži zrak, da zagotovi pravo količino vlage za kožo, nosne poti in dihalne poti.

12. Balluga: Najpametnejša postelja na svetu

Ta vzmetnica obljublja sanje vaših sanj. Omogoča nadzor nad trdnostjo, temperaturo in položajem skozi noč in je narejen za preprečevanje stiskanja ali povešanja skozi čas. Poleti vas ohladi in ogreje, da boste pozimi v topli postelji. Pod posteljo ima lučko, ki se samodejno prižge, ko vstanete.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mobilni telefon iz leta 1963

Kako ostati mlad?