in

Kaj prinaša Misija Nemogoče 7?

Najnovejši del priznane vohunske franšize bo v kinematografe prišel prihodnje leto.

Mission: Impossible (1996) Directed by Brian De Palma Shown: Tom Cruise

Christopher McQuarrie oboževalcem daje nov (čeprav minimalen) vpogled v svet Misije Nemogoče 7. V novi objavi na Instagramu je režiserski veteran in scenarist filmov Misija Nemogoče objavil fotografijo igralke Rebecce Ferguson, ki je igrala nekdanjo agentko MI6 Ilso Faust v zadnjih dveh filmih franšize – v kostumu med snemanjem zapoznelega sedmega filma.

Medtem ko je fotografija izredno od blizu (in v zelo nenasičeni črno-beli barvi), lahko vidimo, da Ferguson kot del kostuma nosi pvrevezo čez oko. Na fotografiji ni videti nič drugega in je označena z nič več kot elipso, tako da se oboževalci sprašujejo, kaj se bo zgodilo z Ilso in ali bo potrebovala novo preobleko ali pomoč očesne preveze.

V preteklosti se je Fergusonov lik povezal z agentom IMF Toma Cruisea Ethanom Huntom, da bi izsledila grožnje, toda morda bo Mission: Impossible 7 videl, da se bodo stvari obrnile v drugo smer, Faust pa je za MDS izdal v korist neznanega hudobneža. Ali pa se bo morda zgodilo kaj bolj tragičnega – morda nekaj, kar je v rokah še neimenovanega hudobca Esaija Moralesa? Nihče ne more zagotovo vedeti, toda skrivnostna objava McQuarrieja nas bo zagotovo pustila ugibati.

Misija: Nemogoče 7, ki še ni prejela podnaslova, igrata še Ving Rhames in Simon Pegg (oba se vračata kot Huntova kolega iz IMF Luther in Benji), pa tudi Vanessa Kirby, Hayley Atwell in Indira Varma. To bo tretji film Misija: nemogoče, ki ga bo režiral McQuarrie, ki nadaljuje svojo tekočo serijo pisanja lastnih scenarijev. Uspešnico ustvarjajo McQuarrie, Cruise, J.J. Abrams, David Ellison, Jake Myers, Dana Goldber in Don Granger.

Film je bil prvotno premierno predvajan v kinematografih 23. julija 2021, zdaj pa bo film odprt 27. maja 2022 s pretočno različico na Paramount + nekje julija 2022. Oglejte si McQuarriejev prispevek spodaj:

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kaj morate letos nujno imeti v avtu?

Zakaj bo potrebno porušiti dom Al Pacina