in

John Wick ima novega sovražnika

Marko Zaror se po poročanju Deadlinea pogovarja, da bi se pridružil igralski zasedbi novega filma John Wick 4. Pridružil se bo številnim zvezdnikom kot so Keanu Reeves ki igram Johna Wicka, legenda borilnih veščin Donnie Yen, Rina Sawayama, Scott Adkins, Lance Reddick in Shamier Anderson ter Laurence Fishburne.

Zaror je najbolj znan po svojem delu v tretji sezoni Od mraka do zore: serija, kjer je igral Azteškega bojevnika, ki je bil izučen v peklu. Čilski igralec je tudi kaskader in borilni umetnik in bo te sposobnosti nedvomno prinesel v franšizo John Wick. Po poročilu naj bi Zaror v filmu igral enega glavnih Wickovih nasprotnikov.

John Wick 4 je začel snemati konec prejšnjega meseca in čeprav sinopsis filma še ni izšel, imamo nejasno predstavo, kaj lahko pričakujemo. V zgodnjih poročilih so razpravljali o poganjkih v Berlinu in Parizu, dodatna pa v New Yorku in na Japonskem. Večina 3. poglavja je bila postavljena v New Yorku, zato bo zanimivo videti, kaj John Wick katapultira in zaplet v Berlin in Pariz. Obe mesti sta odlično ozadje za akcijsko franšizo, kot je John Wick.

Prejšnji mesec se je Fishbourne o novem filmu dejal: “Prebral sem scenarij. Res je, res kul. Gre za isti svet kot v prvih treh filmih, je le globlji. Poglobi se v pravila atentatorjev in odnos, ki ga ima [John Wick] z enim od likov. ”

Chad Stahelski se je vrnil k režiji nadaljevanja s scenarijem za četrto poglavje franšize, ki sta jo napisala Shay Hatten in Michael Finch. John Wick 4 producirajo Basil Iwanyk, Erica Lee in Stahelski, izvršna producenta pa sta Keanu Reeves in Louise Rosner.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kako ostati mlad?

Cepelin, luksus med oblaki