in

Eksluzivna vila za $24 milijonov, ki sta jo kupila Ivanka Trump in Jared Kushner

Ivanka Trump in njen mož Jared Kushner kupila še eno posestvo v Miamiju, poroča Real Deal. Posestvo se nahaja na ultra ekskluzivnem otoku Indian Creek par pa je aprila zaključil nakup 24 milijonov dolarjev vrednege nepremičnine. Celotno posestvo je uradno v lasti podjetja, ki naj bi ga nadzoroval prav Kushner.

Na ekskluzivnem otoku je samo približno 40 domov, otok pa se nahaja v miamijskem zalivu Biscayne.

Konec lanskega leta sta zakonca poiskala drago prosto zemljišče v velikosti 2 hektarja in ga kupila za neverjetnih 32,2 milijona dolarjev. Ta ekskluzivna parcela je bila nekoč v lasti pevca Julia Iglesiasa.

Par je imel prihodnje načrte za gradnjo, vendar sta kljub temu najela stanovanje v bližinjem Arteju – obmorskem stolpnici v mestu Surfside na Floridi. Ta luksuzna stavba se nahaja manj kot kilometer od Champlain Towers South, katerega del se je prejšnji mesec zrušil.

Morda sta zakonca želela zapustiti stanovanje zaradi zasebnosti in varnosti dvorca – kar je dobra izbira, sa je dvorec izgrajen “na ključ”. Ko je bil na trgu, je bil zaračunan kot “najboljši dom za vselitev, ki je na voljo na otoku Indian Creek.”

“Prenovljena neoklasična mojstrovina” ima šest spalnic, 8,5 kopalnic in skoraj 1.000 kvadratnih metrov notranjega prostora.

Tloris vključuje 26 metrov visoke kupolaste stropove, razkošno dvojno stopnišče, odprte zabavne prostore, veliko družinsko sobo in kino dvorano, pisarno, veliko telovadnico in veliko glavno spalnico z dvema kopalnicama.

Posestvo se nahaja na 1,26 hektarja in ima urejene vrtove, zunanje bazene in velik privatni privez za jahto.

Izstopajoč po svoji varnosti in udobju, ima otok na katerem se dvorec nahaja lastno policijo, ki 24ur na dan skrbi za varnost in zasebnost lastnikov nepremičnin, igrišče za golf in podeželski klub.

Na 150 hektarjev velikem otoku, ki ga je Forbes poimenoval “Billionaire Bunker”, se ponašajo z odmevnimi prebivalci, vključno z milijarderjem in investitorjem Carlom Icahnom in supermodelom Adriano Lima. Tom Brady in Gisele Bündchen sta pred kratkim tam kupila 17 milijonov dolarjev vredno nepremičnino, ki naj bi jo podrli in obnovili.

Televizijski voditelj Don Francisco je nedavno prodal svoje posestvo na otoku razvijalcu Toddu Glaserju za 23,75 milijona dolarjev.

Nakup nepremičnine na Floridi ni edinstven za nekdanjo prvo družino. Donald Trump mlajši in njegova partnerka Kimberly Guilfoyle sta pred kratkim kupila domove v Jupiterju v FL, prav tako Eric in Lara Trump.

Ivanka Trump in Kushner sta že prej najela dvorec v luksuznem predelu Kalorama v Washingtonu, DC. Pred tem spa o živeli tudi v stanovanju Park Avenue na Manhattnu na Upper East Sideu, v lasti pa imajo tudi dom v Bedminsterju v zvezni državi NJ na posestvu Trump National Golf Cluba.

Prodajalca je zastopal Ralph Arias z ONE Sotheby’s International Realty. Oren Alexander z Douglasom Ellimanom je zastopal kupce.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ali bo Jeff Bezos preživel polet v vesolje?

Pametne naprave, ki vam lahko rešijo življenje