in

Connor McGregor boljši kot kdaj koli prej

Conor McGregor vztraja, da se po operaciji na zlomljeni nogi počuti “izjemno”, in obljublja, da se bo “vrnil boljši kot kdaj koli prej” … prav tako je Poirer-jevo zmago označil za “nelegitimno”

Conor McGregor pravi, da se počuti izjemno dobro potem, ko je uspešno prestal operacijo na zlomljeni nogi. Kot pravi se po poškodbi, ki jo je utrpel v porazu proti Dustinu Poirierju, počuti “izjemno”.

McGregor se je grozljivo spotaknil in izpodvil nogo na katero je padel kar je povzorčilo zapleten zlom noge. Po poškodbi so zdravniki ustavili borbo že pred koncem prve runde v Las Vegasu.

Toda kljub težki naravi svoje poškodbe in še eni izgubi v trilogiji med McGregor-jem in Poirer-jem je bil McGregor dobro razpoložen, ko se je zahvalil navijačem za podporo in vztrajal, da se bo v kratkem vrnil.

“V operacijski sobi je šlo vse po načrtih” je dejal McGregor. “Vse je potekalo kot nalašč, počutim se izjemno”.

“Zdaj je pred menoj šest tednov na bergli nato začnemo graditi nazaj. Zahvaljujem se vsem oboževalcem po vsem svetu za vaša sporočila podpore.”

“Upam, da vam je bila predstava všeč. Zahvaljujem se vsem 21.800 navijačem v T-Mobile Areni. Mesto je bilo popolnoma električno.”

“Prva runda je bila super. Želim, da bi v drugi rundi videli, kaj je kaj. Je pa to kar je. Takšna je narava posla.”

“Čisti prelom golenice in tega še ni bilo. Dustin, lahko praznuješ to nelegitimno zmago, če hočeš, toda tam nisi nič naredil.”

“Druga runda bi pokazala vse. Naprej in navzgor gremo. Odprašimo se, zgradimo nazaj in se vrnemo boljši kot kdaj koli prej.”

Pri vsem skupaj je ironično ravno to, da se je McGregor zaobljubil, da bo Poirier tisti, ki bo iz ringa odnešen na noislih.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zakaj Daniel Craig ni želel več igrati Jamesa Bonda?

Super gol