in

5 daril super daril za vsakega očeta

Katere pripomočke si vaš oče zasluži za darilo?

Upamo, da so vam všeč izdelki, ki jih priporočamo! Vse so jih uredniki neodvisno izbrali. Samo da veste, lahko BuzzFeed pobere delež prodaje ali drugo nadomestilo s povezav na tej strani, če se odločite za nakup od njih. Oh, in FYI – cene so natančne in izdelki na zalogi v času objave.

Zdravo! Čeprav se trudimo, da bodo izdelki, ki jih predstavljamo, prispeli pravočasno na očetovski dan, se lahko čas dostave razlikuje glede na to, kje živite, kateri izdelek kupite in še več. Prepričajte se, da dvakrat preverite spletna mesta trgovcev za informacije o pošiljanju, da zagotovite, da bo vaše darilo prispelo pravočasno do 20. junija!

1. Magnetna škatla za kovance za očete, ki se radi razgledujejo po hiši, da bi se olajšali. To je veliko boljše mesto za shranjevanje teh stvari kot pod blazinami na kavču.

Ta ima magnetni vrh, ki gladko drsi, da se odpira in zapira. V bistvu je to super zadovoljujoča, estetsko prijetna hranilnica.

Pridobite ga pri Bespoke Post za 50 USD (na voljo v dveh barvah).

2. Namizno kegljišče, ker ste ~ priklenili ~ zanimanje svojega očeta, tako dobro, da veste, da mu bo všeč mini balinišče. Nekako samo … veš.

Obetaven pregled: “Bowling: Všeč mi je! Deluje tako, kot je bilo pričakovano, in videti je čudovito! Pravzaprav sem bil presenečen, ko je deloval tako dobro. Brez dvoma je vredno nakupa!” -Chris Kelly

Pridobite ga pri Amazonu za 27,99 USD.

3. Pultni sokovnik, ki bo zagotovo razveselil vsakega očeta, ki je že od nekdaj verjel, da pomarančni sok zdravi vse. Vsakič, ko si dobil vohanje, bi imel ob sebi kozarec UL. Čas je, da ga plačate naprej.

Obetaven pregled: “Zdaj sem že večkrat uporabil tisk in me vsakič navdušil. Nič ne premaga svežega kozarca UL. Ena mojih najljubših stvari pri tem je čiščenje. V preteklosti sem imel sokovnike in čiščenje je bilo boleče . To je preprosta zasnova in za čiščenje zahteva zelo malo časa. Pro: zelo enostaven za uporabo, odličen izkoristek, super enostavno čiščenje. Con: nekoliko napihnjen, zahteva roko na zadnji strani tiska. ” —B.C.

4. Mini Theragun za zdravljenje globokih mišic, ki naj bi povečal pretok krvi v podporo procesu okrevanja telesa, za očete, ki vas pogosto (ljubeče) imenujejo bolečina v vratu.

Ta je zasnovan tako, da doseže 60% globlje mišice kot drugi masažerji in 40-krat na sekundo.

Obetaven pregled: “To je bilo kupljeno kot darilo za mojega sina. Je odličen izdelek. Pomaga pri odstranjevanju stresnih vozlov s hrbta. Čudovito.” —GQuincy

Naročite ga pri Amazonu za 50 USD (na voljo v treh barvah)

5. Palica za taborni ogenj za smešne očetje, ki vedno ~ ribajo ~ v smeh. Poleg tega ocenjevalci pravijo, da to deluje celo bolje kot tradicionalne pečene palčke! Smešno IN učinkovito ?! Vaš oče ne bo vedel, kaj ga je zadelo!

Obetaven pregled: “To je bil hit že leta, zato sem svojemu sinu kupil še enega. Pravzaprav je bolj funkcionalen kot kateri koli drugi slog, ki je dolgočasen! V kampiranje jemljem in zabavajo se tudi neznanci. malo vaje, da ribe prevrnejo hrenovke, vendar se splača in se zabava, ko se enkrat naučiš. Moja šestletna vnukinja ima to rada, ker hrenovke ne odpadejo. ” —Pony Expression

Pridobite ga pri Amazonu za 23,99 USD (na voljo v štirih barvah).

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Musk zapravil 20 – 30 milijard dolarjev?

Tehnični izdelki, ki bodo delali, tako da vam ne bo treba