Home » Aktualno » Hej, ne pozabi na dopust vzeti napihljiv sup in veslo za sup.

Hej, ne pozabi na dopust vzeti napihljiv sup in veslo za sup.

Napihljiv sup

Počitnice že prihajajo in tvoji potovalni kovčki bodo kmalu polni. Na nekaj zagotovo ne smeš pozabiti! Napihljiv sup in veslo za sup morata biti tvoja obvezna oprema. Res da so kopalke tiste prve, ki jih oblečeš, a dokaj kmalu ugotoviš, da brez supa oddiha na vodi ne bi bilo.

Letošnje počitnice bodo zagotovo nekaj posebnega, saj si s supom neodvisen od ljudi, ki se nagnetejo na obali. Na vodi imaš praktično prostor zase. Supi so postali odlično potovalno sredstvo s katerim lahko prideš na samo željeno lokacijo oaz odkrivaš še nepoznane obalne predele.

Seveda je sup čudovit tudi za prevoz pasjih ljubljenčkov oz. Mlajših članov družine saj v zelo kratkem času lahko nekdo pride na drugo stran obale brez da bi moral prehoditi po obali kilometre.

Torej kaj še čakaš. Sup mora biti tvoj obvezni pripomoček, ki ti bo pestril odvečni čas na dopustu!

Ne smeš pa pozabiti, da pred samim odhodom na dopust preveriš stanje supa, kar pomeni, da svoj sup na vrtu vsaj napihneš in pogledaš ali je v prejšnih letih prišlo do kakšne poškodbe supa. Če je sup popolnoma nov se teh prask ne bo poznalo. Pri odrgnjenih supih pa bodi pozoren, da se ne vidijo nitke, ker je to prvi znak oz. možnost, da bo sup počil prav na tistem delu. Kako izgledajo nitke. Poglej svoje lastno perilo in znotraj pasu boš našel nitke, ki tvoje spodnice tiščijo ob tvoje boke. No podobne nitke pa se nahajajo znotraj supa, da sup lahko držijo v primerni obliki. Do prenapihnjenosti pride lahko s pomočjo sonca, tako da bodi pazljiv pred samim startom.